Over mij

DSC_0312xx

Welkom!
Ik ben Gerdien en dit is mijn tuin- en kookblog.

Je vindt hier heerlijke, voedzame en eenvoudige recepten, die zoveel mogelijk plantaardig en -daardoor- gezond zijn. En in de zomer/herfst probeer ik zoveel mogelijk groente en fruit uit eigen tuin te gebruiken.
Wensen en verzoeknummers? Zoek je een gezond alternatief voor je favoriete gerecht? Laat het me weten, dan ga ik voor je aan de slag!

Behalve tuinieren en koken, heb ik ook een passie voor (duurzaam) bouwen. Daarom start ik in het voorjaar van 2017 met de bouw van een tiny house, waarvan ik ook hier verslag ga leggen. Vragen en tips zijn uiteraard welkom!

Heel veel bouw- en kookplezier gewenst!

Advertenties

7 thoughts on “Over mij

  1. Wat heb je er al veel opstaan! Indrukwekkend. Allemaal bijzondere gerechten. Leuk dat je zo experimenteert. En ik herken al heel wat van de hapjes op het werk….

  2. Erg genoten van je heerlijke koekjes vanochtend die in de keuken op het werk stonden… Mooie en inspirerende blog! Ik ga vanavond die couscous hartige koekjes maken! Super leuk!

  3. Ben eigenlijk altijd wel op zoek naar een lekkere vervanging voor brood. En dan een variant zonder tarwe en gist. Je vindt vaak allerlei recepten met banaan, maar dat komt zo langzamerhand mijn neusgaten uit :). En het liefst ook zonder zuivel. Als je nog tips hebt dan houd ik me van harte aanbevolen. Grt Ruby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s