Over mij

Welkom op mijn persoonlijke blog over duurzaam bouwen, moestuinieren en koken met eigen oogst. Hier lees je onder meer over de inrichting van mijn stadsmoestuin, en hoe ik de oogst hiervan verwerk tot lekkere en gezond (zoveel mogelijk plantaardige) gerechten. En ik vertel in een aparte blogserie over de bouw van mijn duurzame en off-grid tiny house. Dit heb ik in 2017 en 2018 gebouwd, inmiddels is het klaar en gebruik ik het als vakantiehuis.

Naast mijn hobby’s ben ik zelfstandig ondernemer onder de titel DijkstraDoet Projectmanagement. Ben je hierin geïnteresseerd, lees meer op mijn website.

Groeten, Gerdien

81d6db73-391e-4917-a1ec-e1c8cd490289

11 gedachten over “Over mij

  1. Wat heb je er al veel opstaan! Indrukwekkend. Allemaal bijzondere gerechten. Leuk dat je zo experimenteert. En ik herken al heel wat van de hapjes op het werk….

  2. Erg genoten van je heerlijke koekjes vanochtend die in de keuken op het werk stonden… Mooie en inspirerende blog! Ik ga vanavond die couscous hartige koekjes maken! Super leuk!

  3. Ben eigenlijk altijd wel op zoek naar een lekkere vervanging voor brood. En dan een variant zonder tarwe en gist. Je vindt vaak allerlei recepten met banaan, maar dat komt zo langzamerhand mijn neusgaten uit :). En het liefst ook zonder zuivel. Als je nog tips hebt dan houd ik me van harte aanbevolen. Grt Ruby

  4. Hoi, van mogelijke staplaatsen heb ik niet echt verstand … het is denk ik handig om op tinyhousenederland.nl of tinyfindy.nl te kijken voor meer info.
    Groeten Gerdien

  5. Hey, ik las je recept van dumpling.. je had 2 varianten qua vellen uitgeprobeerd. Waar heb jij de glutenvrije gekocht? Ik kan deze nergens vinden… Groetjes Iris

Plaats een reactie