Over mij

19146141_10213819347537047_6993497292689324659_n
Welkom!
Ik ben Gerdien en dit is mijn tuin, kook- en bouwblog.

Je vindt hier heerlijke, voedzame en eenvoudige recepten, die zoveel mogelijk plantaardig en -daardoor- gezond zijn. Wensen en verzoeknummers? Zoek je een gezond alternatief voor je favoriete gerecht? Laat het me weten, dan ga ik voor je aan de slag!

Verder schrijf ik over mijn moestuin, en wat er per seizoen te oogsten valt. In de zomer/herfst probeer ik zoveel mogelijk groente en fruit uit eigen tuin te gebruiken.

 

Behalve tuinieren en koken, heb ik ook een passie voor (duurzaam) bouwen. Daarom ben ik sinds het voorjaar van 2017 bezig met de bouw een tiny house, je kunt hier mijn ervaringen en vorderingen volgen.

Tot slot heb ik sinds kort een eigen bedrijfje, Dijkstra DOET. Lees hier waarvoor ik mijn bedrijfje wil gaan inzetten.

 

Advertenties

7 thoughts on “Over mij

  1. Wat heb je er al veel opstaan! Indrukwekkend. Allemaal bijzondere gerechten. Leuk dat je zo experimenteert. En ik herken al heel wat van de hapjes op het werk….

  2. Erg genoten van je heerlijke koekjes vanochtend die in de keuken op het werk stonden… Mooie en inspirerende blog! Ik ga vanavond die couscous hartige koekjes maken! Super leuk!

  3. Ben eigenlijk altijd wel op zoek naar een lekkere vervanging voor brood. En dan een variant zonder tarwe en gist. Je vindt vaak allerlei recepten met banaan, maar dat komt zo langzamerhand mijn neusgaten uit :). En het liefst ook zonder zuivel. Als je nog tips hebt dan houd ik me van harte aanbevolen. Grt Ruby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s