Snelle choco-muesli repen

20140312_151800

We blijven nog even in chocolade sferen …

Deze chocolade-mueslirepen zijn supersnel klaar, en door de toevoegingen zelfs behoorlijk gezond!

50 g pindakaas of een andere notenpasta
100 g extra pure chocolade
50 g (geurloze) kokosolie
50 g honing, agavesiroop of dadelstroop
2 el cacaopoeder
50 g gedroogde cranberries (of rozijnen, of ander gedroogd fruit)
50 g walnoten (of hazelnoten), grof gehakt
100 g havermout
snufje zout

Pindakaas, chocolade, kokosolie en honing langzaam smelten totdat het geheel vloeibaar is. Van het vuur af de rest van de ingrediënten erbij roeren, in een lage bakvorm of overschaal gieten, en minsten 2 uur laten opstijven in de koelkast. In blokjes of repen snijden.
De volgende dag zijn ze nog lekkerder, als je tenminste zo lang kunt wachten …

20140312_095350

Advertenties

One thought on “Snelle choco-muesli repen

  1. Pingback: Feest muffins | Dijkstra bakt ze groen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s